torsdag 1. mai 2008

1. mai

I fjor på 1. mai tok jeg og Wenche en kjøretur. Deilig med en fridag midt i uka - og viktig å finne på noe sosialt. Vi dro til Tautra, den flate, lille øya ved siden av Frosta. - For å se på klosteret. Det er alltid fint vær i Trøndelag i mai (synes jeg å huske), og det var det i fjor og. Bare at 1. mai var det så utrolig kaldt...
Wenche hadde lagt sin flid i lunsjen - hjemmebakte rundstykker og gode greier :-) Vi spiste og koste oss, var glad for at vi hadde skjerf og hansker på oss, og sprang til slutt opp til bilen før vi frøs i hjel!!

Klosteret på Tautra.

I år på 1. mai var det noen grader varmere, og jeg har hatt besøk av Kathinka og Sivert, 6 år. Jeg og Kathinka har ei felles venninne -Evy, så vi har møttest litt her og der. Hun og Sivert startet ferien i Bangkok i begynnelsen av april, dro til Chiang Mai, og kom tilbake fra KoLanta i går.

Her er vi på vei til slummen - og må stoppe opp for å se på koster til salgs!
...ungene i slummen vil bli holdt rundt...
...og de voksne i slummen vil prate...

Så tok vi oss en tur til Lumpini-parken. Satte oss i en svanebåt og tråkket avgårde...


Til slutt tok vi sky-train til Emporium, og avsluttet dagen på shopping-sentret. Ehem...vi dro hjem samtidig med de som jobber der, kl. 2200. En innholdsrik dag, og koselig med besøk fra Norge igjen!

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden